Medische fitness

Met fitness wordt bedoeld: het geheel aan sporten en activiteiten die bedreven worden in de sportschool, oefenzaal of fitnesscentra. Er wordt tegenwoordig massaal gebruik gemaakt van fitness. Veel mensen vinden het echter lastig een gevarieerde training en trainingsopbouw te kiezen die past bij hun doelstellingen. Daarnaast is het inschatten van de belastbaarheid niet eenvoudig wanneer er recent een blessure heeft plaatsgevonden, of wanneer er wellicht nog sprake is van de nasleep van een blessure of aandoening.

Op verschillende momenten in de week bieden wij gelegenheid te komen trainen in onze oefenzaal. Dit gebeurt onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten die u kunnen helpen uw doelen te bereiken. Iedereen heeft zijn/haar eigen doelstellingen, en daarmee ook zijn/haar eigen (individuele) traject. Wij staan u bij met adviezen en directe begeleiding in de oefenzaal om dit zo goed mogelijk te kunnen bereiken.

Medische fitness kan hiermee een vervolgtraject zijn op uw fysiotherapie behandelingen, een belangrijk aandeel zijn in het bereiken van een sportdoelstelling of gewoon bijdragen aan uw optimale mentale en fysieke gesteldheid.

Medische fitness is er voor iedereen. Maak een afspraak voor een intake en uitleg of informeer naar de mogelijkheden voor het bereiken van uw doelstellingen. De kosten van de medische fitness zijn in 2024 €28,-